A 8 éves kislány varjakat etetett a tanyán. Aztán észreveszi, hogy azok különleges ajándékkal térnek vissza!

A 8 éves kislány varjakat etetett a tanyán. Aztán észreveszi, hogy azok különleges ajándékkal térnek vissza!

16,802 olvasta

Ezt a kislányt minden nap meglátogatja egy csapat varjú, akiknek mindig ad valami finomat enni. A kislány Seattleben lakik és mikor etetni kezdte őket, csak azért tette mert nagyon szereti őket. Az állatok annyira megszerették ezt a gesztust, hogy később mindig hoztak valami ajándékot a kislánynak – ezzel kimutatva, mennyire értékelik ezt a kedves gesztust.

A varjak mindenféle apróságot hoztak a kislánynak, aki először nagyon meglepődött a kincsek láttán. Volt köztük minden: gemkapocs, aprócska kövek, anyacsavar, és még fülbevalót is kapott. Egy idő után Gabi elkezdte gyűjteni az apró ajándékokat, és kitalált egy rendszert.

Minden reggel még mielőtt iskolába menne, kiszórja az eledelt a varjaknak, hazaérkezésekor pedig begyűjt az ajándékokat. Édesanyja készített egy műanyag tárolót, melyben külön-külön tudják gyűjtögetni a furábbnál furább ajándékokat. A kislány kedvence egy szív alakú gyöngy, ami jól szimbolizálja a közte és a varja között kialakult barátságot. Reméljük még sokáig fenntartják ezt a fantasztikus kapcsolatot.

Mi a véleményed?