A férfi egy éve nem látta már a gepárdot, ezért meglátogatta őt. Ami ezután történik, az hihetetlen!

A férfi egy éve nem látta már a gepárdot, ezért meglátogatta őt. Ami ezután történik, az hihetetlen!

9,022 olvasta

Az alábbi videóban egy igen meghatót történetet láthattok, melynek főszereplői egy férfi és egy gepárd. A férfi már akkor a gepárddal töltötte az idejét, amikor ő még csak 10 hónapos volt. A dél-afrikai Cheetah Experience-nél dolgozott, ami egy nonprofit szervezet. Ez egy menhely az afrikai gepárdok részére, akik valami sérülést vagy traumát éltek át. Gabriel és gondozója nagyon sok időt töltöttek egymással, de a férfinek sajnos el kellett hagynia a munkahelyét.

Így nem csak egy munkahelyet, de egy jó barátot is elvesztett. De Gabriel annyira hiányzott neki, hogy egy év múlva visszalátogatott a menhelyre, melyről egy videót is készített. A volt munkatársai figyelmezették a férfit, hogy az állat már teljsen megváltozott, nem biztos hogy fel fogja őt ismerni. Gabriel azóta már 2 éves lett és kicsit megnőtt, de az érzelmei nem biztos, hogy változtak.

Egykori gondozója kételkedve közelített felé, nem volt benne biztos, hogy emlékezni fog rá az állat. A kerítéshez érve azonban hatalmas meglepetés érte! Gabriel hatalmas szeretettel közelített a férfihez, még a kezés és a fejét is megnyalogatta. Minden bizonnyal felismerte a régi barátját és rendkívül örült neki. Nagyon jó látni, hogy még egy távollét után is emlékszik arra az emberre, aki egykor vele töltötte a mindennapjait.

Mi a véleményed?