A férfi meglát valamit mozogni a mocsárban. 50 métert mászik a sárban s amit talál, döbbenetes!

A férfi meglát valamit mozogni a mocsárban. 50 métert mászik a sárban s amit talál, döbbenetes!

14,135 olvasta

A természetfotós férfi Lengyelország egyik mocsaras területén készített pár lélegzetelállító képet, amikor a távolban meglátott valamit mozgolódni. Azonal feltett gépére egy másik objektívet és közelebbről is megnézte a mozgolódást. Végül rájött, hogy mi rejtőzött a mocsár fogságában: egy sasmadár volt aki próbált kijutni, de minden szárnycsapkodással csak jobban elsülyedt.

A sas már nagyon ki volt merülve, így a férfinak nem volt felesleges ideje. Körülbelül 50 méterre volt bent a mocsárban, ezért kénytelen volt hívni a tűzoltókat mert egyedült nem tudta volna megmenteni őt. A tűzoltók hoztak egy hosszú kötelet amit a fotós derekára kötöttek és így már biztonságosabban elindulhatott megmenteni a sast.

Chomitz, a fotós elmondása szerint ez volt élete legnehezebb dolga, amit valaha csinált. Mikor a madárhoz ért, az már teljesen ki volt merülve. A sas természetesen meg volt rémülve és megtámadta megmentőjét, de a fényképész igyekezett kikerülni a sas éles csőrét. Később bevitték őt egy állatkórházba, ahol az orvosok mindnet megtettek érte és ma már teljesen egészségesen repkedhet.

Mi a véleményed?