a férfi megmentette a krokodilt

20 évvel ezelőtt megmentette ezt a “szörnyeteget”, ami ezután történt mindenkit ledöbbentett

2,059 olvasta

Egy nagyon különleges kapcsolatot mutatunk be Nektek, mely egy krokodil és egy ember között jött létre. Az egész több, mint 22 évvel ezelőtt kezdődött és 2011-ben ért véget. A világ legbarátságosabb krokodilja, Pocho ekkor hunyt el. Az állat természetes halállal hunyt el, temetésén pedig több száz ember vett részt. Na de térjünk is vissza a barátság kezdetére: Amikor Pocho 22 évvel ezelőtt megismerkedett Sheddennel, a “kis” állat csupán két és fél méter és 70 kg volt.

A férfi sebesülten talált rá az állatra, aki alig tudott mozogni és a halál szélén volt. Shedden fél éven keresztül ápolta a krokit, gyógyszereket adott neki, etette és néha még vele is aludt. Így éreztette barátjával, hogy szeretetben és biztonságban van.

Amikor az állat meggyógyult, Shedden visszavitte őt a közeli tóhoz, hogy a természetes élőhelyén élhessen. Pocho azonban egyáltalán nem akartt itt lenni és hazáig követte a férfit. Ekkor alakult ki a végleges barátság köztük, ami egy életre szól. Shedden sok dologra megtanította barátját: a krokodil hallgatott a nevére, odament hozzá, ha szólította és együtt játszottak. Ugye, milyen hihetetlen dolgokra képes a szeretet és a törődés?

Mi a véleményed?