Hero Dog

A hősies macska lett az év kutyája

1,484 olvasta

Az állatokkal kapcsolatos kegyetlenségek elleni szervezet, az SPCA 33 éves hagyományt szakított meg, amikor egy macskának adták át A leghősiesebb kutyája díjat. A mindössze 7 éves Tara a díj mellé egy évnyi cica ételt kapott a Purinától.

Tara teljes mértékben megérdemelte a díjat. Tavaly május 13-án az ötéves Jeremy az udvaron biciklizett, amikor a szomszéd kutyája kiszabadult a ketrecéből, elkapta Jeremy lábát és elkezdte ráncigálni. Jeremy anyukája, Erica és Tara is látták, hogy a szomszéd kutya mit tesz a kis Jerermyvel, de kettőjük közül Tara volt a gyorsabb aki megszabadította Jeremyt a kutyától. Tara nekiszaladt a szomszéd kutyának és ezáltal el is zavarta a ház elől. Ezt az egész esetet ház biztonsági kamerája végig vett, és ez a videó felkerült a világhálóra és azóta Tara az internet hősévé vált. A videót mára több, mint 24 millióan megnézték.

Annyira elbűvölt minket Tara bátorsága és odaadása, hogy nem lehet az, hogy ezt a díjat ne ő kapja. Egy macska, akit a családja bánt, elfelejti vagy éppen elhanyagolja, az sosem lett volna képes ilyen hősies tettre, hogy megvédje a társát, családtagját.

Mi a véleményed?