A kakas minden nap rohan a buszhoz, hogy legjobb barátját üdvözölje.

A kakas minden nap rohan a buszhoz, hogy legjobb barátját üdvözölje.

6,647 olvasta

Ha háziállatokról van szó, akkor mindenki a kutyákra és a macskákra gondol. Szóba jöhetnek még a hörcsögök, vagy akár a halak, de kakasra senki sem gondolna. Ez a kislány Texasban él és a legjobb barátja egy kakas. A történetük igazán szívmelengető. Holley Burns, a 13 éves Savannah édesanyja mesélte el kislánya és kedvence történetét. Frog, a kakas néhány évvel ezelőtt került a farmjukra és már ekkor is látszott rajta, hogy ő különleges példány.

Hamar kiderült, hogy a kislány és a kakas között nem mindennapi kapcsolat van. Savannah még kicsi volt, de mindenhova magával vitte a szárnyast. Bevitte magával a fürdőbe, mikor teregetett, a konyhában is vele volt, ő pedig csak nézte mit csinál a lány. Frog mindig a lány közelében van, még akkor is amikor tanul, vagy éppen tévét néz.

A kakas mindig hazavárja a lányt az iskolából, és még az iskolabusz elé is elmegy, hogy minél hamarabb láthassa őt. Amikor pedig egy kicsivel később szállnak le róla, Frog képes felmenni a buszra is. A buszsofőr ismeri már Frog-ot, így a kakas nagy biztonságban van a busz mellett is. Az állatvilág mindig képes minket meglepni!

Mi a véleményed?