A kisbaba elkezdi húzni a cica lábát

A kisbaba elkezdi húzni a cica lábát. A macska reakcióján pedig mindenki nevet!

2,508 olvasta

A háziállatok a legtöbb esetben nagyon jól összetudnak barátkozni a gyermekekkel. Akár a közös játékról, vagy az együtt alvásról van szó, a kedvencek és gyermekek mindig a lehető legszebb módon lépnek egymással kapcsolatba. Az alábbi videóban pontosan egy ilyen kapcsolatot láthatunk, melynek egy kisbaba és egy kedves kiscica a főszereplője.

A család nemrég fogadta örökbe a cicát, akinek a Lemsie nevet adták. Először féltek, hogy miként fog viszonyulni a gyermekükhöz, de végül minden csodásan alakult. A macska eddig borzalmas körülmények között élt, csak ezen a családon múlott, hogy életben maradhat. A menhelyen már el akarták szegényt altatni.

Az édesanya tudta, hogy segítenie kell rajta és nem is habozott, azonnal örökbe fogadta őt. Először fogalmuk sem volt, hogy a kiscica fogja-e egyáltalán szereti a kisbabát. A gyermek még nagyon kicsi, így nem tudja miként kell bánni a cicával és meghúzza a farkát. A cica pedig olyan aranyosan reagál erre, amennyire csak lehet. Nézzétek meg a videót és Ti is elolvadtok a cukiságtól!

Mi a véleményed?