30581798_1582345125217135_1157190994156847104_o

A kiskutya megszabadult eddigi szörnyű életétől, és most egy új szerető otthonra lelt

940 olvasta

Az apró Shih-Tzu kiskutya egy kiskutya mesterségéből megszabadult, majd egy új barátjához vezetett, hogy jelezze a vadonatúj kezdeteket. Valószínűtlen haverja, Chompers a cica, egyedül találta magát egy tornác alatt, amikor csak két napos volt. Nézzük, ahogy először találkoznak egymással az alábbi videóban.

Annak ellenére, hogy durva életük volt eddig, mind a Ruggles, mind a Chompers boldogok és egészségesek. Szerető családban vannak. Ruggles folytatta a hivatalos menekítést, amellyel megmentette őket a Cherokee County Animal Sheltertől. Meglátogatja az iskolákat, hogy segítsen a menekült kutyákon, kölyökkutyákon. Hát nem édes?

A Youtube-ról szóló feljegyzések az örökbefogadásokról: “Azok számára, akik kíváncsiak voltak, hogy miért nem fogadták el őket… ez volt a menedék eredeti terve, de a Chompers keveset kavart a kis Ruggles-el, és egészségügyi problémái miatt, hogy az állatok mindegyikének érdeke, hogy külön-külön kerüljenek örökbe nagy családokhoz. Mindketten nagyon boldogok és szeretetre méltók.

Mi a véleményed?