A kutya hónapokig ketrecbe zárva élt

A kutya hónapokig ketrecbe zárva élt. Nézd mit csinál, mikor először szaladgálhat füvön!

8,290 olvasta

Sajnos rengeteg kutya szenved a felelőtlen gazdájának köszönhetően, akik borzalmas körülmények között tartják a kedvencüket. De szerencsére sok olyan állatmentő szervezet van, ahol az emberek szívügyüknek tekintik ezen állatok megmentését. Liszak, a kutya több hónapig ketrecbe zárva élt és ez idő alatt gazdája egyszer sem engedte őt ki. Egy idő után a kutya izmai is feladták a szolgálatot és alig bírt mozogni.

Egy állatmentő szervezet dolgozója értesült a kutya állapotáról és azonnal cselekedett: kiment a kutya gazdájához, de ő nem engedte hogy elvigyék. A munkatárs nem adta fel, inkább kihívta a rendőrséget és ezután már szabadon elvihette szegény kutyust. Liszk végül egy olyan családhoz került, ahol megbecsülik őt és minden tőlük telhetőt megtesznek a kutya boldogságáért.

Mikor a kutyus hozzájuk került, nagyon félénk volt, szinte rá se mert nézni az emberekre. A szeretetnek köszönhetően idővel ez változni kezdett és a régi bánatos kutyából mára egy életvidám eb lett. Nagyon örülünk, hogy időben megmentették ezt a kutyát. Kérünk oszd meg barátaiddal a Facebook-on, ha Te is így gondolod.

Mi a véleményed?