A kutya megvédi lánytestvérét a közeledő emberektől. De nézd mit tesznek ezután az állatmentők!

A kutya megvédi lánytestvérét a közeledő emberektől. De nézd mit tesznek ezután az állatmentők!

11,082 olvasta

A Hope for Paws csapata kapott egy hívást, miszerint két kóbor kutya él az egyik amerikai autópálya alatt. A két eb már több hete szenvedhetett a forgalmas úttest mellett, ahol egy koszos csatornában tudták magukat meghúzni. Kiérkezésükkör az állatmentők észrevették, hogy a kutyáknak valaki adott enni és inni is. Eldad Hagar és Vanessa Enriquez volt az a két ember aki bemászott a hosszú és szűk szennyvízcsatornán, hogy kimenthessék a bajbajutott kutyákat.

A fiú kutyus annyira félt az emberektől, hogy testvére elé állt és így védelmezte őt a közeledő idegenektől. Kis gyengéd csalogatással és pár finom falattal sikerült őket magukhoz csalogatni, így már kitudták őket menteni a koszos és büdös csatornából.

Igaz a lány kutya sokkal félénkebb volt, mint testévre, de végül ő is megbékélt. Miután eltávolodtak egymástól, mind a ketten nyugtalanná váltak: egyáltalán nem akarták egymást szem elől veszíteni. A két kutyát akik a Cola és Pepsi nevet kapták elszállították a közeli Maltese Rescue California intézménybe ahol megfürdették és megnyírták őket. A kezelések után már szemmel láthatóan jobban érezték magukat a testvérek, de igazán akkor voltak boldogak, amikor meglátogatta őket az a család akik a csatornánál etették és itatták őket. Itt tudjátok megnézni a két testvér szívmelengető megmentését. Reméljük minél hamarabb szerető családhoz kerülnek!

Mi a véleményed?