a legjobb állatos tv reklám

Általában nem érdekelnek a TV-reklámok, de ez a legjobb, amit valaha láttunk.

1,508 olvasta

Ha szereted a természetet és az állatokat, akkor ezt a reklámot egyenesen imádni fogod! A legtöbb reklám egyhangú és unalmas, de ez a rövidke videó teljesen más. Shangri-La szállodalánc egy igazán különleges tv szpottal próbálta magához csalogatni az embereket, ami sikerült is nekik. A videó főszereplője egy férfi, aki a megfelelő pihenőhelyet keresi. A férfi egy havas hegyvidéken találja magát, ahol minden ellene van – nem bírja meggyújtani a gyufát, és még a zseblámpája is lemerül.

Teljesen egyedül és elveszettnek érzi magát. Pár másodperc múlva edig összeesik a fáradtságtól és a hóban landol, ahol később el is alszik. Aztán valami furcsa hangot hallunk. Farkasok üvöltése járja körbe a hegyvidéket, később pedig egyenként kezdenek felbukkanni az állatok. Először félelmetesnek tűnnek a farkasok és úgy néz ki, hogy meg akarják támadni a férfit, de amikor odaérnek hozzá csak ráfeküdnek.

Tudták, hogy a férfi bajban van, ezért odafeküdtek hogy melegen tartsák őt. Amikor a férfi kinyitja a szemét, rájön, hogy farkasok veszik körül, és miközben először fél, utána rájön, hogy teljesen biztonságban van, és az állatok azért vannak ott, hogy megvédjék őt.

 

Mi a véleményed?