A nő azt hiszi egy haldokló kutyát lát az úton. De mikor közelebb megy, rájön a szörnyű igazságra!

A nő közelebb megy a haldokló kutyushoz, de ezután teljesen ledöbben!

38,318 olvasta

Nagyon sokszor hallottuk már azt a kifejezést, hogy a kutya az ember legjobb barátja. Minden napunkat bearanyozzák, mindent megtesznek a mi jókedvünkért és nem mellesleg feltétel nélkül szeretnek minket. Az emberek oldaláról már nem mondható el ugyan ez. Akadnak olyan emberek, akik nem úgy szeretik szőrös barátainkat, mint ahogy azt ők megérdemelnék. Rengetegszer hallani olyan történeteket, melyekben megkínozzák a kutyákat, vagy kidobják őket.

De szerencsére sok állatbarát van a világon, akik bármikor készen állnak a bajbaesett állat segítsésére sietni. Judy Obregon Rossell is egy állatbarát, aki nagyon sűrűn megy ki egy útszakaszhoz, ahol rengeteg kutyát dobnak ki a szívtelen gazdik. Néha időben érkezik, de olyan is volt hogy már csak a halott kutyust találta meg. Egy alaklommal egy igen súlyos esettel találkozott: Meglátott ott egy kutyát, akinek a hátsó lábaiban található csontok el voltak törve.

Judy tudta, hogy azonnal segítenie kell neki ezért nem késlekedett! Sajnos nem tudni mi történt a kutyával ezelőtt, de biztos borzalmas élete volt. A kutyus kezelése nagyon drága volt, de Judy egy segélyszervezet közreműködésével elengednő pénzt tudott gyűjteni. Judy már rendszeresebben jár ehhez az útszakaszhoz és egy állatmentő egyesülettel közösen mentik meg az itt kidobott kutyákat.

Mi a véleményed?