jumping bean

A remény tovább él Jumping Bean-ben

285 olvasta

Az ilyen történetek nagyon tragikusak, de reménykedünk az emberekben, hogy senki sem fog ilyet csinálni egy szeretett állattal. Amikor a közelmúltban az új tulajdonos megnézte a házat St. Louisban, Missouriban és ahogy leért az alagsorban akkor ott látott egy Pit Bull Terrier kutyát láncra verve, mocskos és sötét helyen volt szegény kutya.

A PEOPLE magazin szerint a St. Louis-i Stray Rescue-i háznál nagyon sokan laktak és nagyon szétszórtak voltak. Ami a szegény kutyák illeti, nem lehet tudni, hogy mennyi ideig volt az alagsorban. Ami nagyon megható volt, mind pedig szívszorító is volt, az hogy a Pit Pull Terrier kutyus nagyon boldog volt, hogy megmentették. Az a nagyon meglepő, hogy ezek után sem mutatott, és nem éreztetett velünk semmi rosszat, inkább boldogság töltötte el, amikor meglátogatták őt, és hogy még egy esélyt kaphat az élettől. Annyira szelíd és boldog kutya, hogy később “Jumping Bean”-nek nevezték el.

A hároméves Jumping Bean most a St. Louis-i Stray Rescue állatmenhelyén él. Nézze meg a Jumping Bean mentésének videóját.

Mi a véleményed?