siket

A vak és siket kiskutya és a legjobb barátja

555 olvasta

Echo a nagy Dán Dog-ot majdnem kölyökként elpusztították, mert vak és siket volt. Szerencsére Marion Dwyer belépett az életébe mikor Echo 12 hetes volt. Megmentette és hazavitte New Yorkba, Niagara Falls területére. Már akkor ott volt valami nagyon különleges. Marion teherbe esett, és olyan volt, mintha Echo tudta volna, hogy jövőbeli társa Marion hasában van. A nagy Dán Dog nagyon figyelt Marion egyre nagyobbodó hasára.

Amikor Jennie megszületett Echo egyből magának érezte a kislányt. Echo és Jennie elválaszthatatlanok egymástól, mindent együtt csinálnak, beleértve az evést és a játszást. Amikor sétálnak Jennie ragaszkodik a pórázhoz. Jennie klipje volt a nagy Dán Dog sétája, aki híressé vált az interneten és már több mint 350 ezren nézték meg. Mivel Jennie még nem beszél, és Echo is siket ezért a barátság kizárólag érintkezésből és érzelmi szálon fut. Mindketten maximálisan megbíznak egymásban.

Ez a különleges történet megérdemli a figyelmet. Soha nem láttam ilyen drága kapcsolatot egy kislány és egy kutya között, megmelengeti a szíveket. Győződjön meg Ön is róla!

Mi a véleményed?