A város lakói azt hiszik a kislány halott. De 11 nappal később a kutya elvezeti őket az erdőbe!

A város lakói azt hiszik a kislány halott. De 11 nappal később a kutya elvezeti őket az erdőbe!

7,231 olvasta

Sajnos rengeteg gyermek tűnik el szerte a világban és nagyon sokuk sosem kerül elő. A kis Karina Szibéria egyik erdejében sétált kedvencével, de eltévedtek. Szerencsére kutyája, Kirachaan ott volt vele és mindenben támogadta: megvédte őt a vadonélő állatoktól és a hidegtől is óvta. A kislányt több mint 100 ember kereste szárazföldön és vízen is. Eltelt egy hét, de még mindig nem találták sehol. Ekkor bukkant fel a kutyája aki sikeresen visszatalált a városba.

Mindenki megijedt és úgy gondolták a kislány biztos nem élte túl a megpróbáltatásokat. A mentőcsapat azonban rájött, hoy a kutya nem egyszerűen hazajött, hanem megpróbálta őket elvezetni az elveszett kislányhoz. Az emberek követni kezdték a négylábút és ő sikeresen elvezette őket Kariánhoz. 11 nappal az eltűnése után találták meg a kislányt, aki a fűben feküdt hat kilométerre a városától. Karinára éhesen és legyengülve találtak, de szerencsére nagyobb sérüléseket nem szerzett.

Csupán pár horzsolás és néhány rovarcsípés borította a testét, amit könnyen lehetett kezelni. A kislány végül kedvencének köszönheti az életét, aki minden megtett hogy megmentese szeretett gazdáját. Ez a történet is jól bebizonyítja, hogy a kutyák milyen hűséges társak és mindent képesek értünk megtenni. Karina és kutyája emlékére egy szobrot is állítottak a Yakutsk repülőtéren melynek a “Kislány kutyával” nevet adták.

Mi a véleményed?