Ami ezzel a kiscicával történt, arra egyszerűen nincsenek szavak

Ami ezzel a kiscicával történt, arra egyszerűen nincsenek szavak!

7,665 olvasta

A cicát akkor találták, amikor mindössze kettő napos volt. Egy farönk alatt vacogott és már a kukacok is megtámadták. Aztán megtörtént a csoda!

A haldokló állatot magával vitte egy lány, aki megmentette az életét. A fotókat az imgur nevű oldalra töltötte fel, amiből az látszik, hogy a cica milyen kellemes otthonra talált, ő és a kutyái pedig egy szerető társra.

Ami ezzel a kiscicával történt, arra egyszerűen nincsenek szavak

Hazavitte megmosdatta, vigyázott rá és a csöppség már a második héten kinyitotta mindkét szemét. Kedvenc időtöltése, hogy hagyja simogatni magát, de a lány kutyáival is rendkívül jó barátságot ápol és szemmel látható, mennyire jól érzi magát.

Ami ezzel a kiscicával történt, arra egyszerűen nincsenek szavak Ami ezzel a kiscicával történt, arra egyszerűen nincsenek szavak Ami ezzel a kiscicával történt, arra egyszerűen nincsenek szavak Ami ezzel a kiscicával történt, arra egyszerűen nincsenek szavak Ami ezzel a kiscicával történt, arra egyszerűen nincsenek szavak Ami ezzel a kiscicával történt, arra egyszerűen nincsenek szavak Ami ezzel a kiscicával történt, arra egyszerűen nincsenek szavak Ami ezzel a kiscicával történt, arra egyszerűen nincsenek szavak Ami ezzel a kiscicával történt, arra egyszerűen nincsenek szavak Ami ezzel a kiscicával történt, arra egyszerűen nincsenek szavak

 

Mi a véleményed?