A tűzoltók épp a házban tüzet oltanak, mikor meglátnak egy kutyát valamivel a szájában!

A tűzoltók épp a házban tüzet oltanak, mikor meglátnak egy kutyát valamivel a szájában!

5,537 olvasta

Ha tűz üt ki egy lakásban, akkor a tűzoltóknak szinte percek alatt ki kell érniük a helyszínre és el kell kezdeniük oltani a tüzet. Az alábbi videóban szereplő családi házban is tűz ütött ki, ahonnan a tűzoltók sikeresen kimentettek mindenkit. Szerencsére a lakók csak kisebb égési sérüléseket szereztek és egy kis ijedtséggel megúszták a katasztrófát.

Amikor a tűzoltók kész voltak már jöttek ki a házból és csak ekkor vették észre, hogy még valaki van bent. A család kutyája ragadt bent, akit nem vettek észre a tűzoltók a munkálatok ideje alatt. Az anyakutya nemrég szülte meg kölykeit és éppen őket mentette ki a ház romjai közül.

Egyesével kihozta őket és be is tette kölykeit a tűzoltókocsiba, majd odafeküdt hozzájuk megnyugtatni őket. A tűzoltók azonnal hívtak állatorvost a helyszínre, aki csupa jó hírrel szolgált: a hős anyakutya és kölykei is épségben megúszták az egészet, semmilyen sérülést sem szenvedtek. Ez a történet is ékes bizonyítéka az anyai szeretetnek, amely az egyik legerősebb ösztön a világon. Ha szülők vagyunk, bármit megteszünk gyermekeinkért, legyen szó emberekről vagy kutyákról.

Mi a véleményed?