A ló anyuka vigasztalhatatlan, mikor szülés után kiscsikója meghal. Az állatorvos zseniális ötlettel áll elő!

A ló anyuka vigasztalhatatlan, mikor szülés után kiscsikója meghal. Az állatorvos zseniális ötlettel áll elő!

12,109 olvasta

A lovak a világ egyik legszebb, legnemesebb és legerősebb állatai. Mivel tényleg nagyon erősnek tűnnek kívülről, az emberek elfelejtik hogy nekik is vannak érzéseik. Ezzel a lóval élete legtragikusabb dolga történt tavaly nyáron: Zindita a kanca nehéz szülés árán világra hozta kiscsikóját, de sajnos a kicsi nem élte túl. Az anyaló nagyon szomorú volt, végig kétségbeesetten kereste csikóját, de sehol sem találta.

Két nap múlva történt még egy katasztrófa: egy másik ló is szülni készült, de most az anyuka nem élte túl a szülést. Így volt egy anya aki elvesztette kiscsikóját és volt egy csikó, aki elvesztette az édesanyját. Az állatorvos arra gondolt, hogy egyszerre gyógyítja meg az összetört szíveket és összengedik a két lovat. Az anyuka azonnal beleszeretett a kiscsikóba és úgy kezeli mintha a sajátja lenne. Lovaknál ez nagyon különleges dolog, ugyanis csak nagyon ritkán szokták befogadni másik anya csikóját.

Szerencsére Zindita azonnal megtalálta a közös hangot a kicsivel és úgy imádja, mintha a sajátja lenne. Az állatorvos elmondta, különösen szoktatlan egy kancától, hogy ilyen könnyedséggel és szeretettel fogadjon be egy idegen kiscsikót. Szerencsére mind a ketten egymásra találtak és reméljük nagyon boldog életet fognak együtt élni.

Mi a véleményed?