Az állatorvos elaltatta volna a kiskutyát. De nézzék mi történik, mikor ez a nő megjelenik!

Az állatorvos elaltatta volna a kiskutyát. De nézzék mi történik, mikor ez a nő megjelenik!

11,478 olvasta

Bemutatjuk nektek Bronson történetét aki egyike azoknak a kutyatesvéreknek, melyeket egy labrador anya császármetszéssel hozott a világra. Az ápolók látták, hogy a kiskutya szájpadlásával valami baj van ezért el akarták őt altatni. Sajnos az eb szájpadlása eltorzult és így kevés esélye van életben maradnia, nem tud normálisan szopni és ezért éhen halna. Az állatorvos behívta a kutya gazdáját, hogy írja alá a papírt amin beleegyezik az altatásba.

Ekkor Bronson nem volt nagyobb egy műanyag kávés pohárnál. Az altatás előtt azonban az egyik nővérnek annyira megtetszett a pirinyó kutyus, hogy inkább örökbe fogadta. Mindent megtett, hogy Bronson teljes életet élhessen: két óránként szondával táplálta a kutyát egy teljes héten keresztül.

A hölgy még munkahelyére is magával vitte Bronsont, hogy mindig mellette lehessen. A szeretetnek és a gondozásnak köszönhetően egyre erősebbé és erősebbé vált, a videó végén pedig egy nagyon boldog kutyát láthatunk. Azóta rengeteg új barátot szerzett, köztük egy pónival is összehaverkodott.

Nagyon örülünk neki, hogy végül nem altatták el a kutyust. Ez is bizonyítja, hogy vannak még igazán állatbarát emberek.

Mi a véleményed?