Az anya 12 kiskacsával sétál az utcán, de várj amíg meglátod, hogy ki kíséri őket

Az anya 12 kiskacsával sétál az utcán, de várj amíg meglátod, hogy ki kíséri őket…

5,275 olvasta

A nyár kétségtelenül az állatok évszaka. Már tavasszal elkezdenek a parkok és az erdők zöld koronába öltözni és ezzel együtt előbújnak az állatok is. Megérkeznek a csiripelő madarak, lassacskán előbújnak a mókusok, a tavakat pedig ellepik a kacsák és a különböző vízi madarak. De amikor a kacsák nincsenek vízpart közelben, akár több kilométert is képesek megtenni, hogy elérjék azt.

Bolygónkat nem mindenhol borítja érintetlen természet, rengeteg olyan nagyváros van ahol sok vadállat él. Itt az állatok veszélyben élnek, mert rengeteg autó, kamion és motorkerékpár közlekedik, melyek egy pillanat alatt elüthetik őket. Az alábbi videó Kanada egyik városában játszódik, Saskatoon-ban.

A történet főszereplője egy anyakacsa és az ő 12 kiskacsája, akik a város közepén találják magukat, miközben víz után kutatnak. A kicsik még repülni sem tudnak, így nagy veszélynek vannak kitéve. Szerencsére élnek itt állatbarát emberek is, akik segítettek rajtuk. Nem mondjuk el, hogy ki kíséri őket, csak annyit árulunk el, hogy a lehető legnagyobb biztonságban vannak mellette. :)

Mi a véleményed?