A férfi az autópálya közepén meglát egy kutyát. Az életét kockáztatva érte megy és megmenti!

A férfi az autópálya közepén meglát egy kutyát. Az életét kockáztatva érte megy és megmenti!

12,123 olvasta

Mindenki tisztában van vele, hogy rengeteg állat kerül nap mint nap az utcákra és nagyon sokan rossz körülmények között élnek. Ezeknek a gazdiknak a viselkedése hagy némi kívánni valót, de a másik oldalról is beszélnünk kell. Azokról az embrekről, akik az életüket is kockára teszik egy állat megmentéséért.

Romániában különösen rossz a helyzet, rengeteg kutya él az utcán és sajnos nagyon sokuk ott kint is hal meg. Ovidi Rosu is egy közülük: egy állatorvosról van szó aki minden nap életeket ment. Most nem ő volt a hős, hanem az a férfi aki a videón szerepel – az autópálya közepéről mentett meg egy bajba jutott kutyust.

A kutyát sikeresen megmentette a forgalmas autópályáról, majd magához vette amíg nem talál neki megfelelő családot. A férfi Bertának nevezte el az ebet, aki még mindig gazdira vár. A megmentő elmondta, hogy már sokan jelentkeztek érte és nagyon szomorú lesz, ha el kell tőle válnia. Egy gratulációt mindenféleképpen megérdemel, hiszen az életét kockáztatta, hogy megmentse a kis Bertát.

Mi a véleményed?