Az égő házból mentette ki kutyáját ez a hős gazda

Az égő házból mentette ki kutyáját ez a hős gazda – lenyűgöző történet!

14,266 olvasta

Mark Woodbury vásárlásból tartotta hazafelé, amikor meglátta, hogy háza ablakaiból dől a füst. Lélekszakadva rohant, hogy mentse szeretteit a tűzből. Felesége és gyermekei sértetlenül ki tudtak menekülni. Mark ekkor döbbent rá, hogy egy családtag még az égő házban van.

Ekkor már hatalmas volt a tűz, de Mark egy pillanatig sem habozott, hiszen tudta hogy  kutyája valahol bent ragadt az égő épületben. Az volt az első gondolata, hogy nem hagyja Dich kutyát elpusztulni. Kétszer is hiába rontott be a házba, a sűrű füsttől nem találta meg kedvencét.

Az égő házból mentette ki kutyáját ez a hős gazda

Harmadszorra azonban felfedezte a füsttől már ájult kutyáját. Ölbe kapta és kirohant vele a tűzből. Azonnal elkezdte Ditch újraélesztését. Szerencsére egy mentős is besegített, így oxigént is kaphatott a kutya.

Ahogy stabilizálódott Ditch állapota gazdája berobogott vele az állatkórházba. A német juhász keverék élete csak egy hajszálon múlott. Azon, hogy gazdája olyan nagyon szerette, hogy tényleg mindent megtett érte. Kiderült ,hogy elektromos hiba okozhatta a hatalmas tűzet. Szerencsére Ditch kutya ma már remekül van. Most ő a világ legbüszkébb kutyája, hiszen gazdája a tűzhalál torkából mentette ki!

Mi a véleményed?