A haldokló csontsoványra fogyott kutyát befogadja egy nő - de ezután képtelenség történik!

A haldokló csontsoványra fogyott kutyát befogadja egy nő – de ezután képtelenség történik!

21,263 olvasta

Az alábbi videóban szereplő beteg kutyusnak hatalmas szerencséje volt, hogy találkozott ezzel a nővel. Ha nem látták volna meg egymást, Billy ma már biztos nem élne. Valida Orfanidou egy állatmentő egyesületnél dolgozik, ahol már több száz beteg és kóbor kutya megfordult. Amikor Billyt meglátta az utcán, tudta hogy azonnal segítenie kell neki és be kell vinnie őt a menhelyre.

A hölgy minden megtesz a bekerült kutyákért: segít az orvosi kezelésekben és terápiát szervez nekik, de még az örökbefogadásnál is segít a kutyáknak. Sok ember olvasott a munkájáról és meg is kérdezték, hogy miért nem veszi magához a kutyákat. Valida csak annyit mondott, hogy ha minden ebet befogadna, akkor nem maradna ideje más kutyákkal foglalkoznia. Olyanokra se lenne energiája, akiknek sürgősen kellene a segítség. “Befogadó anyának lenne teljesen más, mintha örökbefogadó lennék. Én csak segítek a bajbaesett kutyáknak, majd elengedem őket. Segítek nekik új és szerető családba kerülni.” – mondta Orfanidou.

A hölgy Billynek csak egy olyan helyet akart nyújtani, ahol békességben átléphet a másvilágba. Azonban a kutya olyan erős volt, hogy nem akart meghalni! Billy nagyra értékelte a hölgy segítségét, amit farokcsóválással köszönt meg neki. Az állatmenhelynek köszönhetően a kutyus fizikailag gyorsan felépült, már csak az örökbefogadás volt hátra. Orfanidou azon aggódott, hogy a kutya betud-e majd illeszkedni az új családjába, mert még soha életében nem kapott szeretetet. Az alábbi videón megnézhetjük Billy fantasztikus átalakulását, és az új családját is ahova sikeresen beilleszkedett.

Mi a véleményed?