Brutálisan bántalmazta a rábízott kölyökkutyát egy Új-zélandi férfi - sokkoló képsorok!

Brutálisan bántalmazta a rábízott kölyökkutyát egy Új-zélandi férfi – sokkoló képsorok!

7,118 olvasta

Egy férfi brutálisan bántalmazott egy, csupán 6 hónapos kölyökkutyát. Az eset Új-Zélandon történt, a kutyus olyan súlyosan megsérült, hogy el kellett altatni. A férfit 15 hónap börtönre ítélték és egy életre eltiltották attól, hogy állatokat tartson. A Christchurch-ben élő Logan Smoor tette az állatvédők szerint a legszörnyűbb volt, amit valaha láttak.

Kia nevű keverék kutyust akkor verte meg, amikor az apja elutazott és rábízta, hogy gondozza. Mikor az apa hazaért, feltűnt neki, hogy a kutyának fájdalmai vannak, ezért elvitte az SPCA állatvédelmi szervezethez. A kölyköt állatorvos vizsgálta meg, és kiderült, hogy 11 csonttörése van, Kiának eltört az állkapcsa, három lába, több bordája és a koponyája is, a jobb szemére megvakult és éheztették is.

Az állatvédők szerint a kutyának olyan fájdalmai voltak, hogy nem tudott enni, inni és üríteni sem. Emiatt végül sajnos el kellett altatni a kölyökkutyát. Az SPCA cantentbury szervezetének vezetője elégedetten vette tudomásul, hogy Smoor börtönbüntetést kapott. A férfit egyébként a kutyakínzás mellett egy nő elleni támadásban is bűnösnek mondták ki. Az állatvédő szervezet vezetője Barry Helem szerint ez is azokat a kutatásokat igazolja, hogy van összefüggés a fiatalkorban elkövetett állatkínzások és az emberek elleni támadások között.

Brutálisan bántalmazta a rábízott kölyökkutyát egy Új-zélandi férfi - sokkoló képsorok!Brutálisan bántalmazta a rábízott kölyökkutyát egy Új-zélandi férfi - sokkoló képsorok!

Oszd meg, ha szerinted is börtönben a helye az ilyen embernek!

Mi a véleményed?