Egész életében az utcán kóborolt, figyeljétek mi történik, amikor megnyírják. Elképesztő átalakulás!

Egész életében az utcán kóborolt, figyeljétek mi történik, amikor megnyírják. Elképesztő átalakulás!

180,564 olvasta

A Hope for Paws állatmentő szervezet kapott egy telefonhívást, hogy egy fiatan kutya kóborol az utcákon, rossz egészségi állapotban. A dolgozók azonnal kimentek a helyszínre és meg is találták a kutyust, aki egy autó alatt bújkált. Nagyon félénk volt, mert amint meglátta a közeledő embereket, azonnal iszkolt is az ellenkező irányba. Benji a kezdetekben nagyon félt megmentőitől, de végül néhány simogatással sikerült nekik a bizalmába férkőzni.

Elszállították a menhelyre, ahol rengeteg kezelést kapott: levágták a gubancos és bogarakkal teli bundáját, megfürdették és kapott pár gyógyszert is. Úgy tűnt, hogy Benji teljesen rendbe jött, de valami nem stimmelt: a kutyus az első tíz napban nem ugatott és enni sem volt hajlandó.

Lisa mindent megtett, hogy visszaszerezze az eb jókedvét – játszott vele, pátyolgatta és simogatta. De végül két másik kutya hozta meg Benji bátorságát, akiket Frankienek és Lolanak hívnak. Nagyon jól összebarátoztak így hárman, rengeteget viháncoltak és játszottak, melynek határása Benji teljesen felszabadult. A vidám, és egészséges kutyus jelenleg szerető gazdikra vár.

Mi a véleményed?