Egy árva kis medvét vesz magához a férfi. 23 év múlva hihetetlen életet élnek együtt!

Egy árva kis medvét vesz magához a férfi. 23 év múlva hihetetlen életet élnek együtt!

17,036 olvasta

23 évvel ezelőtt a Panteleeenko család élete gyökeres fordulópontot vett, amikor egy igazán különleges családtaggal bővültek. Két jó barátjuk csengetett be hozzájuk akik vadászok voltak. Volt náluk egy 3 hónapos medvebocs és megkérték őket, hogy vigyázzanak rá. A pár nagyon szerette az állatokat ezért azonnal igent mondtak, de akkor nem is gondolták volna, hogy még 23 év múlva is velük fog maradni. Ebben az időben még nem volt vadállatoknak fenntartott menhely, így a család minden tőle telhetőt megtett, hogy a bocs normális és boldog életet éljen.

A medve azóta felnőtt és a pár nevet is adott neki: Stepannak nevezték el. A medve nem hétköznapi életet él, mert teljesen úgy viselkedik mint egy házikedvenc – minden percét két gazdájával tölti, akik nagyon imádják őt. Stepan szereti az emberi társaságot, imád TV-t nézni és kedvenc játéka egy felfújható labda. A családon nagyon nagy a felelőség, hiszen mégis csak egy medvéről beszélünk, akinek biztosítani kell a megfelelő mennyiségű tápanyagot is.

Naponban nem kevesebb, mint 25 kg ételt fogyaszt, tojás, zöldség és hal formájában. De a hatalmas maci ölelések kárpótólja a párt. Sokan kritizálják és megvetik a párt, amiért megtartották a medvét. Viszont a legjobb ellátást és gondoskodást kapja, amit egy medve kaphat. Neked mi a véleményed erről?

Mi a véleményed?