30443268_1582356735215974_6384758731371970560_n

Egy szőrtelen kóbor kutya rejtőzik az autó alatt

1 olvasta

Az Animal Aid Unlimited korlátlanul fogadott egy hívást, egy olyan utcai kutyáról, aki szenvedett. Ha időben nem érkeznek hozzá, akkor az állapota nagyon megromlik. Tehát a csapat azonnal elindult, remélve, hogy gyorsan megmentik.

Amikor a mentők megjelentek, látták, hogy egy szőrtelen kóbor kutya rejtőzik az autó alatt. Egy kis apró édes szólongatással és egy maroknyi bánásmóddal ki tudták csalogatni. Míg az arcát rongyok borították, a többi teste megragadta a figyelmüket – elvesztette a szőrzetét. A betegsége ellenére a kutya nagyon boldog volt. Csak nézd azt a kis ebet. Megengedte a mentőknek, hogy felvehessék őt, és berakhassák a járműbe, hogy bevigyék a menhelyre.

Volt egy jó hír is – gyorsan javul az állapota. A kezelés 3-4 hétig tart, ezáltal a kutya teljesen felgyógyul. Az állatorvosok sok folyadékot adtak, és ápolószert alkalmaztak, hogy megnyugtassák az arcán a bőrt. Aztán hetente kétszer gyógyszeres fürdőben megfürdették, hogy jobb legyen a kis betegnek. Itt az ideje, hogy ezt mind megnézhessétek videón keresztül. A kis túlélő Pepper.

Mi a véleményed?