A pár egy bajbaesett állatot vesz észre a földön. Nézzétek mi történik, mikor odamennek hozzá!

A pár egy bajbaesett állatot vesz észre a földön. Nézzétek mi történik, mikor odamennek hozzá!

4,134 olvasta

Az eset 2014-ben történt, amikor egy szívszorító fotót osztott meg a média. A kép az amerikai Pennsylvania egyik városában készült egy medvéről, akinek egy vödör szorult a fejére. Az ott lakók nem mertek a közelébe menni, ezért létrehoztak egy Facebook csoportot, melyben megkérik az embereket segítsenek rajta. A hatóságok is értesültek a bajbajutott állatról, de állításuk szerint addig nem tesznek semmi amíg az állat meg nem sérül.

Egy fiatal pár is értesült a hírekről: Dean és Samantha meghallotta, hogy a medvének már hetek óta a fejére van szorulva a vödör. Úgy döntöttek ők nem várnak sokáig és azonnal a kezükbe vették az irányítást. Többszöri próbálkozás után végül négyen fogtak össze, hogy megmenthessék a medvét. A közelébe férkőztek, Dean és Samantha legfogta a medvét, a többiek pedig egy fűrész segítségével levágták a vödröt a fejéről.

Miután sikerült kiszabadítani a medve fejét ő azonnal el is rohant az erdőbe. A pár feltötötte a videót az internetre, mely egy villámcsapás alatt felkapottá vált. Azóta létrehoztak egy állatmentő egyesületet, mely segít a bajba jutott állatokon.

Mi a véleményed?