Ez a kisfiú két évig limonádét árult, hogy lovat vehessen. Sírni kezd amikor belép az istállóba!

Ez a kisfiú két évig limonádét árult, hogy lovat vehessen. Sírni kezd amikor belép az istállóba!

6,836 olvasta

A hét éves Sebastian Kent egyetlen vágya az volt, hogy családjának legyen egy lova. Nem vágyott játékokra, semmi másra csak egy lóra. Úgy határozott megszerzi magának, ezért limonádét kezdett árulni az utcán és két év alatt összegyűjtötte rá a pénzt. Persze a zsebpénzét és az ajándékokat is mindet eltette, nem költött belőle semmit sem. Sebastian 24 hónap alatt összegyűjtötte a kellő mennyiségű pénzt ( kb. 900 000 Ft-ot) és a szülei megjutalmazták őt a kitartásáért és a szorgalmáért cserébe.

A szülők megvásárolták a pónilovat és titokban a saját istállójukba szállították. Már csak a nagy találkozás volt hátra, amire a kisfiú egyáltalán nem számított – amikor belépett az istállóba, azonnal elsírta magát. Nagyon megható látni, hogy ennyire szereti a lovakat és végre neki is van egy.

Végre tud lovagolni a réteken és gondoskodhat róla. Az édesanya elmondása szerint fontosnak tartja, hogy gyerekei megtanulják, semmi sem lehetetlen. “Mindent el tudsz érni ha keményen dolgozol érte és kedves vagy másokkal.” – mondta az édesanya a Daily Mail-nek. Reméljük a gyermek és a póni örök barátságot kötnek egymással és normálisan fognak az állatról gondoskodni.

Mi a véleményed?