Szuperjó videó válogatás mutatja be, hogy miért szeretjük a mosómedvéket. A 7. a legviccesebb!

Szuperjó videó válogatás mutatja be, hogy miért szeretjük a mosómedvéket. A 7. a legviccesebb!

2,387 olvasta

A legelterjedtebb háziállatok kétség kívül a kutyák és a macskák. De számos háztartásban találhatunk érdekesebbnél érdekesebb háziállatot is, mint például a kaméleon, tarantula, a törpekecske, vagy a borz. De van még egy ezeknél is különlegesebb háziállat is: a mosómedve. Amerikában elterjedt faj, van aki szereti őket és van aki szívből gyűlöli ezt az állatot. A vadonélő példányok nagyon sok kárt tudnak okozni a háztartásban, de akik emberek közt nevelkedtek, azok olyanok mint a kezes bárányok.

Hazánkban is elterjedt, mint különleges házikedvenc, de csak nagyon kevesen tartják őket. Pedig igazán szórakoztató kis kedvencek tudnak lenni, amit ez a videó is bebizonyít. Már ránézésre is vicces állatoknak tűnnek, de a viselkedésükből kiderül, hogy valóban nagyon szórakoztatóak tudnak lenni.

Ebben az összeállításban a 10 legmurisabb mosómedvét láthatjuk, akik garantáltan mosolyt csalnak az emberek arcára. Szerintünk a 7. videó a legviccesebb, de többet nem is árulunk el. Itt tudjátok megnézni a válogatást:

Mi a véleményed?