Ezt a kutyát magára hagyták egy csatornában, hogy meghaljon

Ezt a kutyát magára hagyták egy csatornában, hogy meghaljon. A túlélése valódi csoda!

2,468 olvasta

Ez a kiskutya már a kezdetektől fogva nemkívánatos volt a családjánál és végül a gazdája kidobta őt. Egy forgalmas út szélén lévő csatornába dobta és és lelkiismeret nélkül otthagyta. Ez a szűk hely a kiskutya számára egy börtönnel ért fel, ahonnan nem tudott kiszabadulni. A kutyus kétségbeesetten ugatott, hogy felhívja magára a figyelmet.

Goldie egy hónapig szenvedett ezen a helyen, miközben számos megpróbáltatáson kellett átesnie: szemetet kellett ennie, az esővizet itta és a mocsokban élt. Végül egy helyi ember megtalálta őt és azonnal elvitte az egyik rokonához, aki állatorvosként dolgozik. Kész csoda volt, hogy életben maradt ez a kiskutya. A vizsgálatok után kiderült, hogy rengeteg műanyag szemetet evett, amit nem bírt megemészteni, ezért sürgősen műtétre szorult.

De az egészsége ezt nem engedte meg. Miután egy kicsit erősebb lett, a műtétet végrehajtották. Goldie nagyon sok egészségügyi problémától szenvedett, de az élni akarása átsegítette őt ezen a szörnyű időszakon. Két hónap múlva elkezdett erősödni, egy év múlva pedig már teljesen felépült és élvezte gondozói szeretetét és figyelmét.

Mi a véleményed?