A férfi megközelít egy királykobrát. Senki se gondolná, hogy ezt fogja csinálni!

A férfi megközelít egy királykobrát. Senki se gondolná, hogy ezt fogja csinálni!

5,256 olvasta

Az alábbi videót Indiában készítették egy szörnyű szárazság idején, amikor minden állatnak szüksége van az emberi segítségre. A helyi vadőrök elmondása szerint a szárazság nagyon rossz hatással van a vadon élő állatokra, rákényszeríti őket hogy beólálkodjanak az apróbb falvakba. Egy indiai faluban, Kaiga-ban  nem mindennapi látogató volt, aki csak egy kis vizet szeretett volna.

A királykobra normális esetben elkerüli az embereket, de a nagy hőség most rákényszerítette őt hogy segítség után keressen. Így talált be Kaiga-ba, ahol szerencsére olyan vadőrökkel találkozott akik foglalkoztak már ezelőtt kígyókkal. Kétség sem merült fel bennük, tudták hogy az állatnak vízre van szüksége. Az egyik férfi tartotta a kobra farkát, míg a másik megitatta őt egy műanyag palackból.

A férfi tudta, hogy bármikor rosszul sülhet el a dolog ezért volt nála egy kampós rúd, amivel távolt tudja tartani magától az állatot. Szegény kobra egyáltalán nem mutatott agresszíót, látszódott rajta hogy csak egy kis vizet szeretne kérni. A vadőr először meglocsolta a fejét, majd odanyújtotta a szájához a palackot – ezután a kobra úgy lefetyelte a vizet, akár csak egy barátságos kutya. Hihetetlen, hogy a vészhelyzetekben még a legvadabb állatok is elfogadják az emberi segítséget.

Mi a véleményed?