Gazdi és kutyája hónapok óta nem találkoztak. Szívszorító dolog történik amikor meglátják egymást!

Gazdi és kutyája hónapok óta nem találkoztak. Szívszorító dolog történik amikor meglátják egymást!

5,471 olvasta

Egy gazdi számára nincs nehezebb annál, ha hetekre-hónapokra el kell utaznia és ezidő alatt nem tudja kedvencével tartani a kapcsolatot. Ha csak egy napra is elmegyünk, kutyánk hatalmas örömmel fogad minket amikor hazaérünk. Több hónapos távollét után pedig már egyenesen megőrülnek, ha megpillantják a gazdit. Az alábbi videóban szereplő golden retriever már több hónapja nem látta szeretett gazdáját, mert neki el kellett utaznia katonai szolgáltatra.

A nőnek is nehéz volt ez a távollét, de a kutya még nehezebben bírta nála. Minden nap sírt utána, és az ajtó előtt ücsörgött, hátha belép rajta a nő. Eljött azonban a nagy nap, amit még a szőrös négylábú nem is sejt: A gazdi hazajött és már nagyon várja, hogy láthassa kedvencét.

A nő barátnője elvitte a golden retrievert a repülőtérre, hogy már ott találkozhassanak. Nézzétek mi történik, amikor az eb megpillantja gazdáját! Azonnal odabújik a lábai közé és hosszú nyüszítés közepette sok-sok puszival halmozza őt el. Nagyon megható, hogy ennyire örül rég nem látott barátjának.

Mi a véleményed?