Hihetetlen módon reagál a tukán, miután gazdája elkezdi őt simogatni.

Hihetetlen módon reagál a tukán, miután gazdája elkezdi őt simogatni.

2,537 olvasta

Ha egy tukánt látunk az állatkertben, vagy akár az interneten, akkor minden embernek megakad rajta a szeme. A világ leggyönyörűbb madarai közé tartozik, amit főleg a változatos színeinek és a gyönyörű csőrének köszönhet. Ennek a gazdinak egy nem mindennapi házi kedvence van, mégpedig egy tukán személyében. Belegondolni se merünk, hogy milyen jó érzés lehet egy ilyen különleges madárral együtt élni.

A tukán Közép és Dél-Amerikában honos faj, házi kedvencként azonban nagyon ritkaságnak számít. A videóban szereplő férfi egy lehet azon szerencsés emberek közül, akik ilyen madarat tartanak otthon. Már magában különleges ez a madárfaj, de a videóban szereplő állat még ennél is különlegesebb. Amikor a gazdi elkezdi őt simogatni, úgy reagál mintha csak egy kutya lenne.

Odabújik gazdájához és kelepeléssel jelzi, hogy mennyire tetszik neki a simogatás. Látni rajtuk, hogy mennyire egy összhangban vannak és hogy mennyire szeretik egymást. Reméljük még sokáig együtt maradnak és nagyon sok boldog pillanatot élnek át együtt.

Mi a véleményed?