Íme egy börtön, ahol minden állatbarát szívesen raboskodna. Ehhez foghatót még soha nem láttunk!

Íme egy börtön, ahol minden állatbarát szívesen raboskodna. Ehhez foghatót még soha nem láttunk!

2,787 olvasta

A börtönben raboskodó embereknek gyakran szerveznek különböző tevékenységeket, hogy ne a bezártságra koncentráljanak. Néhány börtönben még munkát is kaphatnak a rabok, amivel egész nap eltudják magukat foglalni. Ám egy floridai börtönben valami elképesztő ötletet találtak ki! Az igazgatóság azzal az ötlettel állt elő, hogy egy állatkertet hozzanak létre a börtönben. Elősre hülye ötletnek tűnhet, de így utólag bebizonyosodott az ellentéte!

A börtönben kialakított farmon először csak háziállatokat tartottak, de annyira kinőtte magát a dolog, hogy napjainkban már 100 különböző fajnak adnak otthont. Az itt élő állatok egytől-egyig kidobott, bántalmazott vagy adományozott állatok.

A rabok szívvel-lélekkel gondoskodnak az állatokról, akik jobbat nem is kívánhatának. Ha megnézed a videót, a végén már el is felejted, hogy egy börtönről van szó. Az állatok nagyon jó hatással vannak a rabokra, előfordult olyan fogvatartott is aki még a szabadulása után is visszajár az állatokhoz, akiket egykor gondozott.

Mi a véleményed?