Két hasonló, de teljesen idegen kutya fut egymáshoz

Két hasonló, de teljesen idegen kutya fut egymáshoz – később a gazdik hihetetlen dolgot fedeznek fel!

5,207 olvasta

Az állatok memóriája gyakran jobb, mint az embereké. Számos olyan eset történt már, hogy testvérpárok régóta külön vannak egymástól és véletlenül újra találkoznak. Azonban ha már a születésnél elválasztják őket egymástól, akkor szinte lehetetlen megtalálni a másikat. A közelmúltban egy nő hihetetlen pillanatnak volt a szemtanúja, amely bebizonyítja, hogy milyen jó a kutyák memóriája.

“A Pike Place Market standomnál álltam, amikor észrevettem két párt, akik hasonló kutyákkal sétáltak.” – mesélte a nő. “Hirtelen a két kutyus elkezdett egymás felé rohanni és nagyon örültek egymásnak. Szinte már túlságosan is. Amikor a gazdik elkezdtek beszélgetni, kiderült hogy ugyanattól az embertő vették a kutyákat.”

Csak ekkor derült ki, hogy a kutyák bizony testvérek. Amikor közelebb értek, azonnal felismerték egymást és még születési jeleik is vannak, amelyek megerősítik a testvéri kapcsolatot. A két pár telefonszámot cserélt, így a kutyusok később is tudnak találkozni. Nagyon jó érzés látni, hogy a két kutya még ilyen sok idő után is felismeri egymást. Reméljük ezentúl többször fogják látni egymást.

Mi a véleményed?