Két vidra kölyköt mentett meg a haláltól. Hihetetlenül viselkednek, mikor először kapnak enni!

Két vidra kölyköt mentett meg a haláltól. Hihetetlenül viselkednek, mikor először kapnak enni!

17,929 olvasta

Sajnos nagyon sok állatkereskedésben árulnak vadon élő állatokat, akiknek inkább a természetben lenne a helye. Ezt a két vidrakölyköt is egy állatkereskedésből mentették meg, ahol borsos áron adták volna el egy felelőtlen gazdinak. Frank már több állatot is megmentett az állatkereskedők markai közül, így amikor meglátta ezt a két vidra kölyköt azonnal cselekedett! Ahhoz az állatmenhelyre hozta őket ahol ő is dolgozik.

A menhelyen három hónapig fog róluk gondoskodni, amíg megfelelő súlyba nem kerülnek és ezután visszaengedi őket a természetes élőhelyükre. Remélhetőleg boldogulni fognak ketten a vadonban. De ami igazán lenyűgöző, az a bébi vidrák viselkedése amikor először enni kapnak. Amint meglátják a férfit azonnal rohannak utána, pedig még nem is tudják miről van szó. Ebből is látszik mennyire megszerették őt, és mennyit jelent számukra hogy megmentette őket.

Amikor végre megkapják a finom falatokat olyan édes hangot adnak ki, amitől azonnal elolvadunk. Nagyon aranyosak ahogy falatoznak, látszik rajtuk mennyire ízlik nekik az étel. Reméljük, hogy három hónap múlva tényleg visszakerülnek az élőhelyükre és jól fognak ketten boldogulni. Ezúton is köszönjük Franknek, hogy megmentette a két kis csöppséget és segít nekik visszakerülni a természetbe!

Mi a véleményed?