A traumán átesett 26 éves férfi egyszerű ajándékra számít. De sírni kezd, mikor meglátja mit kap!

A traumán átesett 26 éves férfi egyszerű ajándékra számít. De sírni kezd, mikor meglátja mit kap!

10,960 olvasta

Sok olyan katonáról hallottunk már akik csak nagyon nehezen tudnak megbírkózni a hétköznapi élettel, miután visszatértek a háborúból. Néhányan az úgynevezett PTSD-ben szenvednek, ami hétköznapi nyelven poszttraumás stressz szindrómát jelent. A videóban látható férfit Peter Coukoulisnak hívják, aki 26 éves és három évvel ezelőtt tért haza a háborús övezetből. A férfi azóta sem tudja feldolgozni a történteket és nem tud normális életet élni.

Az édesanya látta fia szenvedését, ezért úgy döntött hogy egy igazán különleges ajándékkal lepi meg fiát Karácsonykor – egy kiskutyával. Peternek a bevonulása előtt volt egy vadászkopója, akit mindennél jobban szeretett, De sajnos a kutyus elszökött otthonról, amíg a férfi távol volt. Dena, az édesanya így pontosan tudta hogy mivel tudná fiát kicsit boldogabbá tenni, sőt még a betegségén is segíteni. A család még az ünnepek előtt összegyűlt, hogy átadják Peternek a kutyust, de erre a reakcióra nem számítottak.

Peter nem számított rá, hogy egy kis vadászkopót fog kapni, így amikor kiugrott a dobozból, nem tudta visszatartani a könnyeit. Ebben a pillanatban tudatosult benne, hogy mostantól minden jobbra fordul. “A kiskutya nagyon nagy változást hozott a fiam életébe, három év után most látom őt igazán boldognak.” – mondta az édesanya a Carter News Agency-nek.

Mi a véleményed?