A kislány bedugja kezét a csatornába. Amit onnan kiszed azt nem is hisszük el!

A kislány bedugja kezét a csatornába. Amit onnan kiszed azt nem is hisszük el!

5,055 olvasta

Ez a kislány édesanyjával sétált az utcán, amikor két idegen leszólította őket és segítséget kértek tőlük. A hat éves kislányt és anyukáját egy nem mindennapi feladattal bízták meg. A járókelők észrevettek egy kiskacsát a vízelvezető mellett. Úgy gondolták ahol egy kiskacsa van, akkor ott lehet több is.

A kiskacsák legtöbbször csoportosan vannak és még valami furcsa hangot is hallottak a lefolyóból. A felnőttek keze nem fért bele a szűk csőbe, ezért úgy gondolták hogy Mia keze tökéletes lesz. A kislány nagyon szereti az állatokat, ezért azonnal neki is kezdett a feladatnak – szerencsére sikerült neki az összes kiskacsát kimentenie, akik azonnal odaszaladtak az anyjukhoz.

A kacsacsalád újra együtt lehetett és közösen folytathatják az útjukat, köszönhetően a kislánynak. Ezer köszönet a járókelőknek és a kislánynak is, akiknek köszönhetően az anyakacsa biztonságban tudhatja kicsinyeit. Nagyon jó látni, hogy vannak még jó lelkű emberek a Földön, akik önzetlenül segítenek a bajbajutott állatokon.

Mi a véleményed?