kutya 2 éve nem látta gazdáját

Az elszökött kutya nem ismeri meg gazdáját 2 év múlva, de aztán nézd mi történik!

769 olvasta

Pakitára, az elszökött kutyusra Argentína koszos utcáján talált rá az Arca Animal állatmentő szervezet. Úgy tűnt a kutyusnak nincs gazdája ezért bevitték őt a menhelyre. Pakita itt nagyon rosszul érezte magát: levert és rosszkedvű volt, úgy viselkedett mintha várna valakire.

A menhely dolgozói mindent megtettek, hogy találjanak neki egy új családot, de nem jártak sikerrel. A gond az vol, hogy a kutyus már idős volt és a menhelyre érkező látogatók általában fiatal kutyát akarnak örökbe fogadni. Amit a dolgozók nem tudtak az az volt, hogy Pakitának volt már egy gazdája, akinek nagyon hiányzott kedvence. A menhely készített pár képet a kutyáról és feltöltötték az internetre. Nemsokkal ezután jelentkezett egy nő, aki elmondta, hogy Pakita nagyon hasonlít a fia kutyájára, aki már 2 éve vesztette el kedvencét.

Végül értesítették a férfit, aki bement a menhelyre és megnézte a kutyát. Pakita először nem is reagált a hangjára, sőt inkább elbújt a gondozói mögött. Úgy tűnt, hogy egyáltalán nem ismeri fel egykori gazdáját és még fél is tőle. De miután egy kicsit közelebb merészkedett hozzá, megérezte a férfi illatát amit nem felejtett el… ebben a pillanatban pedig minden megváltozott. :)

Mi a véleményed?