Kisfia lázasan fekszik a kanapén. Mikor az anya bemegy a nappaliba nem hisz a szemének!

Kisfia lázasan fekszik a kanapén. Mikor az anya bemegy a nappaliba nem hisz a szemének!

18,460 olvasta

Szinte mindeki volt már annyira lázas, hogy nem tudott semmit sem csinálni a fekvésen kívül. Ilyenkor csak a jó meleg takaró és a folyamatos pihenés esik jól az embernek, na meg egy biztató ölelés és sok-sok szeretet. Az alábbi videóban szereplő kisfiú is nagyon lázas lett, ezért a héten otthon kellett maradnia és nem mehetett az óvodába. Szerető anyukája végig mellette volt, de valamikor egy pillanatra ki kellett mennie a konyhába.

Amikor visszajött a nappaliba, egyszerűen nem hitt a szemének! Amíg ő kint volt a konyhában addig a család kutyája, Toby ápolgatta a kisfiút. Szorosan odafeküdt mögé, mintha azt mondaná neki, hogy veled vagyok és semmi baj nem lesz. A kutyus úgy érezte legjobb barátjának szüksége van rá, ezért nyomban oda is bújt hozzá. Milyen érdekes, hogy kedveceink pontosan tudják mikor vagyunk betegek és ekkor úgy bánnak velünk, ahogy azt illik.

Nagyon gyengéden közelítenek ilyenkor, és a szokásosnál is jobban kimutatják a szeretetüket. Mikor az anyuka meglátta ezt a szívmelengető pillanatot, azonnal kamerát ragadt és fel is vette őket. A videót feltöltötte a Youtube-ra, ahol hatalmas sikert aratott: a szívemelgentő videót már több, mint három millióan láttak. Ez nem is csoda, hiszen a gyerekek és kutyák közti feltétel nélküli szeretetet mutatja be.

Mi a véleményed?