A kutyája hetekre eltűnt. Nézzétek a gazdi reakcióját amikor újra együtt vannak!

A kutyája hetekre eltűnt. Nézzétek a gazdi reakcióját amikor újra együtt vannak!

7,254 olvasta

Egy gazdi számára semmi sem rosszabb annál, ha szeretett kedvence eltűnik és sehol sem találja őt. Ilyenkor éjjel-nappal csak azon tudunk gondolkodni, hogy merre lehet és mi van vele, él-e még egyáltalán? Stacey Perriman anyukájának a kutyája több hete eltűnt, és mindent megtett hogy megtalálja őt. A lányaz internetet használta fel segítségként: a Facebookon és a Craigslisten is meghírdette az eltűnt ebet.

Aki nem ismerné az utóbbi oldalt, a Craigslist egy amerikai apróhirdető oldal, melyet havonta körülbelül 10 millió ember tekint meg. A gazdi felhívása így hatalmas tömeget ért el és szerencsére egy szemfüles internetező megtaláláta a kutyust. Nagyon jó ötlet volt feltenni az internetre a hirdetést, mert így gyorsabban megtudták találni őt. Sajnos a kutya eltűnéséről és megtalálásáról sem tudunk többet, pedig kíváncsiak lennénk, hogy hol találták meg.

Vajon etette-e őt valaki, merre csatangolhatott? A gazdi nagyon örült mikor épségben visszakapta legjobb barátját, melyről készült egy szívmelengető videó is. A hölyg annyira meglepődött amikor lánya visszahozta kedvencét, hogy még pár örömkönnyet is elhullajtott.

Mi a véleményed?