A gazdi azt mondja kutyájának Itt a fürdés ideje - de erre a hisztire egyáltalán nem számított!

A gazdi azt mondja kutyájának “Itt a fürdés ideje” – de ekkora hisztire nem számított!

5,525 olvasta

Ilyen, amikor egy husky egyáltalán nem szeretne még csak a víz közelébe se menni. A kutyák nagyon jól tudják gazdájukat zsarolni: egy cuki tekintet, vagy egy szomorú vonyítás és a gazdi szíve már el is olvadt. A legtöbben ilyenkor meghatódnak, de aki már ismeri kedvencét, arról lepereg az egész és csak jót mosolyog. Ez a gazdi már tudta előre, hogy kedvence mekkora hisztit fog csapni ha meghallja a fürdés szót, ezért ragadt egy kamerát és felvette az egészet. Mondanunk sem kell, hogy milyen szórakoztató felvételt sikerült rögzítenie.

Miután szól kutyájának, hogy menjünk a fürdőszobába fürödni az eb nem hallgat rá és elkezd hisztizni. Inkább leül a fürdőszoba bejáratánál az ajtó elé és egy tapottat sem mozud onnan. Nagyon aranyos ahogy visszabeszél gazdájának, aki nem hagyja békén őt, mindent megtesz hogy rávegye a fürdésre. De ez a husky olyan makacs, hogy csak mondja és mondja a magáét.

Egy óvatlan pillanatban elsétál a fürdőkádig, de azonnal vissza is fordul – itt tudatosul benne, hogy milyen szörnyűség vár rá. Érdekes, hogy néhány kutya mennyire szeret fürdeni, a többiek pedig mennyire ellenzik azt. Pedig semmi rossz nincs benne: tiszta lesz a bőrük és a szőrük is, nem mellesleg egy felfrissítő pancsolás még egy kutyának sem ártott. Arról már sajnos nincs információnk, hogy sikerült-e a hisztis kutyát becsalni a kádba, de a videó alapján inkább kifutna a világból, mintsem hogy vizes legyen a bundája.

Mi a véleményed?