A kutya annyira gyenge, hogy nem bír megállni a lábán. De az átalakulása hihetetlen!

A kutyának olyan súlyos az állapota, hogy nem bír lábra állni. De ezután hihetetlen dolog történik!

3,537 olvasta

Eduardo Rodriguez Spanyolország egyik állatmentő egyesület elnöke talált egy kutyust, aki annyira beteg volt, hogy már lábra sem bírt állni. A kutya csontsovány volt, tele fertőzéssel és saját erejéből már nem bírt lábra állni. Eduardo soha életében nem látott még ennyire rossz helyzetű kutyust, ezért megígérte, hogy ha felépül akkor örökbe fogadja őt.

Nagyon hosszú út állt az eb előtt és egyáltalán nem volt biztos, hogy sikeresen felépülhet. Eduardo egy tésztamárkáról nevezte el a kutyust – Barilla lett a neve, mert a vékony lába leginkább a főtt spagettire hasonlítottak. Elvitte őt egy állatorvoshoz, aki azonnal elkezdte őt kezelni: pár napi pihenés és sok étel elfogyasztása után a kutyus már sikeresen lábra tudott állni.

A videó végén már a gyógyulás utolsó fázisában láthatjuk Barillát, ahol szinte fel sem lehet ismerni az egykori kutyát, akinek még a bordái is kilátszódtak. Eduardo végül magához vette a kutyust és boldog életet élnek. Barillának soha többé nem kell az utcára kerülnie és végre szeretetben élheti az életét.

Mi a véleményed?