kutya találkozik az állatorvosával

A kutya ismét találkozik az állatorvossal, aki kezelte őt és azonnal felismeri a férfit!

10,990 olvasta

Ezt a kutyust még tavaly mentették meg a tűzoltók. Egy kempingben tartózkodott a gazdájával, de tűz ütött ki. Smokey ki volt kötve egy fához és mozdulni sem tudott, így a tűz fogságában ragadt. A tűzoltók csak azután találtak rá, miután harmadfokú égési sérülést szenvedett. Azonnal elvágták a láncát és elszállították őt a helyi állatkórházba, ahol kezelésbe vették. Miután megműtötték, a kutya még két hónapot töltött a kórházban.

A kutyus gyógyulásában sokat segített Dr. Latimer: minden nap foglalkozott vele, etette, itatta és rengeteget játszott vele. Egyszóval ott volt végig mellette. Miután letelt a két hónap és az állapota javult, az egyik kórházi dolgozó, Dr. Katelyn Thomas fogadta örökbe.

Miután pedig visszatértek az állatkórházba egy látogatás erejére, Smokey kiszúrta Dr. Latimer-t és szinte a nyakába ugrott. A videóban jól láthatjuk, hogy a kutya egyáltalán nem felejtette el azt az orvost, aki mellette volt a nehéz napokon. Nagyon jó érzés látni, hogy milyen hálás ez a kutyus. Kérünk oszd meg barátaiddal a cikket, ha Téged is meghatott ez a történet.

Mi a véleményed?