A kutya megunja, hogy a kisbaba nem tud kúszni, ezért inkább ő maga mutatja meg neki!

A kutya megunja, hogy a kisbaba nem tud kúszni, ezért inkább ő maga mutatja meg neki!

4,651 olvasta

Ez a kisbaba akárhogy is próbál megtanulni kúszni, egyszerűen nem megy neki. Az apukának viszont támadt egy zseniális ötlete: majd a család kutyája megtanítja fiát rá. A kutyának nem is kellett több, meg is mutatja a babának, hogy hogyan csinálják ezt a “nagyok”. A videón láthatjuk ahogy egy kisbaba fekszik egy Jack Russel kutyus mellett. A kedvenc úgy gondolta, hogy mostmár neki kell megtanítani a kicsit kúszni, ha már magától nem ment neki.

Teljesen igaza van a kutyának, mert nála jobb és cukibb tanárt nem is kívánhatott volna senki. Elkezdett kúszni a pár hónapos kisfiú mellett, de ő úgy feküdt ott mellette és úgy bámulta tanárját, mintha valami csodát látna.  Eleinte a pici még aktívan játszott a kutyussal és ő is megmutatta, hogy mi fán terem a kúszás. Azonban nem sikerült a legjobbra és az eb bemutatta neki, annak reményében hogy ő majd leutánozza.

Azt kell mondjuk, hogy az édes kisfiú megbukott “kúszásból”, de legalább mind a ketten nagyon jól érezték magukat. Ez a videó is jól bizonyítja, hogy kedvenceink mennyire szeretik a kisbabákat. Sok szülő félti tőlük, pedig ha egy kutya jó nevelést és sok szeretetet kap, akkor a legjobb barátjai lehetnek a kicsiknek. A baba szülei elmondták, hogy mindannyian szuperül érezték magukat ebben a néhány másodpercben. A videó feltöltése óta már lehet, hogy a négylábú tanárúr már sikeresen megtanította a leckét.

Mi a véleményed?