A kutyamamának óriási pocakja van. De amikor a 9. kölyök is megszületik mindenki ledöbben!

A kutyamamának óriási pocakja van. De amikor a 9. kölyök is megszületik mindenki ledöbben!

13,121 olvasta

Nem mondunk azzal új dolgot senkinek sem, ha az állítjuk hogy a szülés a világ legcsodálatosabb dolga. Új életet adunk egy embernek, akit aztán mindennél jobban óvunk és szeretünk. Nincs ennél szebb dolog a világon. Pontosan ugyan így van ez az állatvilágban is. Kutyáink is gyönyörű dologként élik meg a szülést, ami legtöbbször zökkenőmentesen szokott zajlani. De néha történhetnek váratlan dolgok, mint például ezzel az anyakutyával.

A három éves ír szetter kutya életében először volt vemhes és két gazdája, Natasha és Alicia mindenre felkészültek.
Natasha állatorvos így minden előkészített kedvence nagy napjához. Csináltak ultrahang felvételt is melyen látszódnak a kicsik: 8-9 kölyök lehet Romyban, de a hasa így is hatalmas volt. Mindenki azt hitte, hogy semmi probléma nem lesz a szülés közben, de tévedtek. Nem pontosan úgy zajlott le a folyamat, ahogy ők azt eltervezték. A szülés 10 órán kreszetül elhúzodott és az anyakutya pontosan 9 kölyöknek adott életet, ahogy azt a gazdik eltervezték.

De ezután jött csak az igazi meglepetés: Romy megszült még egy tizedik kölyköt is. De Natasha ekkor még mindig nem nyugodhatott meg, ugyanis az eb még egy és még egy és még egy kölyköt hozott a világra. “Azon gondolkodtunk, hogy mikor lesz ennek vége.” – mondta Natasha egy újságnak.

A kutyus végül 15 egészséges kölyköt hozott a világra, melyből 10 lány 5 és fiú volt. Ez igazán különleges dolog, ugyanis az ír szettereknél csak nagyon ritkán születik ennyi kölyök. Az alábbi videóban a 15 csodaszép kiskutyát láthatjuk, ahogy éppen ebédelnek.

Mi a véleményed?