A kóbor kutyamamát és kölykeit a vihar közepette találták meg. A kutyamama reakciójától elolvadunk!

A kóbor kutyamamát és kölykeit a vihar közepette találták meg. A kutyamama reakciójától elolvadunk!

13,259 olvasta

Amerikában sűrűn törnek ki hatalmas viharok a semmiből és ekkor rengeteg kár szokott keletkezni. Kaliforniában is egy óriási vihar tombolt, amikor a Hope for Paws állatmentői kaptak egy értesítést, miszerint egy kóbor kutyamama kölykeinek próbál menedéket keresni. A munkatársak azonnal elindultak a kutyák megmentésére és sikeresen meg is találták őket. Miután kiértek a helyszínre már nem volt ennyire könnyű dolguk, mert a kutyamama jól elbújtatta kölykeit az eső elől.

Hagar ért ki a helyszínre és azonnal segített az anyakutyának, aki először félve közelített a férfi felé. Miután a férfi kiemelte az első kiskutyát, az anya nagyon aranyos dolgot művelt. Megnyalogatta kölyke fejét, mintha ezzel jelezné számára hogy semmi baja sem lesz. Az összes kiskutyát és az anyukájukat is sikeresen kimentették és azonnal egy állatorvoshoz szállították őket.

Az orvosnál sajnos nem volt áram a viharnak köszönhetően, ezért csak elemlámpa fényénél tudta őket megvizsgálni. A kiskutyák és anyjuk jelenleg ideiglenes befogadó családnál vannak, és várják végleges gazdájukat. Reméljük minél hamarabb rátalálnak a szerető gazdira, aki gondjukat fogja viselni.

Mi a véleményed?