kutyaviadalra-hasznaltak-szegeny-kutyat

A kutyaviadalokhoz használták őt aztán megkötözve magára hagyták, de most teljesen átalakult!

10,995 olvasta

Az emberek még napjainkban is kevesebbre tartják az állatok életét és gyakran kihasználják őket a saját önző céljuk érdekeiben. Ezek az állatok olyan borzalmas körülmények között szoktak élni, hogy azt egy elképzelni is nehéz. De szerencsére mindig vannak olyan önzetlen és kedves emberek, akik ezeken az állatokon segítenek. Ilyen például a SPCA állatmentő szervezet és az ott dolgozó emberek.

A szervezet osztott meg egy szívfacsaró történetet az egyik általuk megmentett kutyáról: Ezt a szegény ebet kutyaviadalra kényszerítették, majd pedig megszabadultak tőle. Az állat csontig volt soványodva és rettenetesen le volt gyengülve. Az orvosi kezeléseknek köszönhetően lassan visszanyerte az erejét és egy nevet is kapott: egy híres énekes után nevezték el őt, Gwen Stefani lett a neve.

Gwen végül teljesen felépült és nem csak fizikailag, hanem lelkileg is jobban van. Imád az emberek társaságában lenni és a nagy udvaron rohangálni. Végre olyan emberek veszik őt körül, akik nem kihasználják, hanem szeretik. Nagyon örülünk, hogy Gwen életét megmentették! Minden tiszteletünk azoké az embereké, akik ezt a feladatot végzik nap, mint nap.

Mi a véleményed?