Dőlni fogsz a nevetéstől! Ez a ló mindig halottnak tetteti magát, amikor dolgozni kell menni!

Dőlni fogsz a nevetéstől! Ez a ló mindig halottnak tetteti magát, amikor dolgozni kell menni!

19,214 olvasta

Dolgozni sajnos mindenkinek muszáj, hogy biztosítsa megának a megfelelő életkörülményeket. De mindig van olyan nap, amikor egyáltalán nincs kedvünk munkába menni és semmiképpen sem tudjuk rávenni magunkat, hogy ma kimozduljunk a házból. Ilyenkor szoktak megesni a kínos telefonbeszélgetések a főnökkel és jönnek a viccesebbnél viccesebb kifogások, de végül csak az ágyban tudunk maradni egész álló nap.

Így van ezzel a videóban látható ló is, aki egy fenomenális trükköt találti ki, hogy ellógjon a munkából. Amikor látja közeledni a gazdit és tudja, hogy indulni kell dolgozni, akkor egyszerűen csak halottnak tetteti magát. Még a legprofibb színészek is megírigyelnék ezt a tehetséget.

Az állat nagyon beleéli magát a szerepébe, ugyanis még akkor sem hajlandó megmozdulni, amikor a gazdi egy finom répát tesz a szájába. Nagyon aranyos, ahogy végig színészkedik a gazdi előtt és a végsőkig kitart a szerep mellett. Végül biztos rátudta venni őt a gazdi, de egy biztos: Ilyen rafinált lóval még soha nem találkoztunk!

Mi a véleményed?